Chocolitza-kínáló  

CHOCOLITZA®

Mangalica töpörtyűvel töltött csokoládé.
100%-ban magyar termék.

A csokoládéban lévő töpörtyűt adó mangalicasertés története közel 200 éves múltra tekinthet vissza. Az 1830-as években meghonosodott, majd az 1950-es évektől hányattatott sorsú állat a 90-es évektől újra népszerű lett és napjainkban az egyik legismertebb hungaricum a hazai és nemzetközi piacokon. A mai szárnyaló gasztronómiai fantáziák eredménye ez a100%-ban magyar világújdonság.

Kézzel készült!

A csokoládé elkészítéséhez a legjobb minőségű mangalica szalonnát használjuk. Egy-egy tábla vagy doboz drazsé elkészüléséhez 20-05 dkg. szalonnára van szükség, amit sütés és sózás után gondos kezek válogatnak ki, hogy csak a tökéletes állagú töpörtyűből készülhessen el ez az egyre ismertebb és népszerű csokoládé.
A magas minőségű csokoládén túl nagyon sok múlik a töpörtyű minőségén. Sőt szinte azon múlik minden. A hagyományos, étkezési töpörtyű elkészítési idejének többszörösét kell fordítani erre a munkára. Az egyes állatokból kinyert szalonna minősége is változó lehet, attól függően, hogy mit evett. Mi megtaláltuk a megoldást és kiváló minőségben állítjuk elő az alapanyagot ami senkinek nem okozhat csalódást.
Érdemes megkóstolni. www.mangary.hu

Márkatulajdonos, forgalmazó
Choco Hungaria Kft.

Fogyassza jó kedvvel és egészséggel.
english

A mangalicától a csokoládéig

Kezdőlap
Kezdőlap
CHOCOLITZÁT ÁRUSÍTÓ ÜZLETEK
Kapcsolat
Média
Aranyszólások
Flash verzió